Tekniset palvelut

Onko spottisi menossa ulkonäytölle tai jääkiekko-otteluun? Haluatko dokumenttisi formaattiin, joka testatusti toimii tietyillä festareilla? Vai saitko mailiisi teknisillä tiedoillaan hämmentävältä tuntuvat toimitusohjeet huonolla englannilla? Vaikka nykyajan digiloikka mahdollistaa kanavatoimitukset sekunneissa, on toimitusformaattien kirjavuus kasvanut eksponentiaalisesti.

Toastissa tämä tiedetään ja tunnetaan. Jos elokuvan masterointi, Spotgate, DCP, Adtoox, 4:5, DOOH, CABAC, Aspera, R128 tai muu vastaava on sinulle hepreaa, älä huoli, tulkitsemme tätä sujuvasti. DCP-tuotannot onnistuvat 2K/4K koossa ja katselut järjestyvät joko paikan päällä 2K-kokoon saakka tai yhteistyökumppaneiden tiloissa (esim. Tennispalatsi, Kavi tai Kino K13). Olemme tuottaneet asiakkaille myös dailies-palvelua, jossa samana päivänä kuvattu kuva ja ääni synkataan ja toimitetaan katseltavaksi serverille. Toastilla on myös oma pilvipalvelin, jonka kautta tiedostojen liikuttelu onnistuu moitteetta myös kansainvälisesti.

Toastissa on toteutettu myös elokuvien restaurointia. Restaurointiprosessi voidaan toteuttaa osittain tai kokonaan lähtien filmin skannaamisesta 16mm- tai 35mm- filmiltä. Meillä on kokonaisvaltainen ymmärrys filmirestauroinnin eri työvaiheista ja vankka ammattitaito niiden toteuttamiseen. Olemme restauroineet mm. Markku Lehmuskallion elokuvia 70- ja 80-luvulta.

Referenssit